Training

Training

Trainingsdag kinderwerk

We nodigen je uit voor de trainingsdag kinderwerk op 1 oktober 2022, voor kinderwerkers die betrokken zijn bij missionair kinderwerk onder migranten en vluchtelingen. Het programma is gevuld met inspiratie, ontmoeting en relevante workshops. De dag wordt georganiseerd door stichting Gave en stichting Evangelie & Moslims en zal plaatsvinden in Utrecht. Meer informatie: https://evangelie-moslims.nl/missionair-werk/ruimte-voor-moslimkinderen/ of https://www.gave.nl/trainingsdag-kinderwerk .  

Reactie van één van de deelnemers: Erg genoten van deze dag! Uitstekend verzorgd, goede workshops en leuke contacten met andere kinderwerkers.

Training op maat 

Wanneer je als leiding van een kinderclub training wilt ontvangen om met deze methode te werken,kun je contact opnemen stichting Gave of stichting Evangelie & Moslims. Zij kunnen training op maat aanbieden. Stichting Gave heeft de meeste ervaring als het gaat om clubs bij een AZC. Stichting Evangelie & Moslims heeft vooral ook ervaring als het gaat hoe je rekening houdt met moslimkinderen en hun ouders.

Evangelie & Moslims

033 - 465 92 90

info@evangelie-moslims.nl

www.evangelie-moslims.nl

 

Stichting Gave

0341 - 46 03 28

servicedesk@gave.nl

www.gave.nl